Politika

Donacija dječjih igrala tvrtke ATT d.o.o. za novu plažu u Pločama

Stanovnici Ploča i svi posjetitelji dobili dječje igralište na novoj plaži

Tvrtka Adriatic Tank Terminals d.o.o.  Ploče donirala je ovih dana pločanskoj djeci igrala za novo dječje igralište. Osnivanjem novih mladih obitelji i prilivom novih doseljenika u Ploče, javila se potreba za novim dječjim igralištem te se je na inicijativu Mjesnog odbora Baćina i mještana Baćine uspjela ostvariti ova vrijedna donacija u iznosu od 18 000kn.


Grad Ploče je pomogao i osigurao lokaciju za igralište na novoj plaži koja je postala rekreacijsko središte i šetnica svih mještana i njihovih gostiju. Preuzeo je brigu o sigurnosti i održavanju igrališta te pružio financijsku pomoć kako bi postavio igrala te time još više obogatio ponudu usluga na plaži.

Važno je ulagati u djecu i njihov razvoj te pomagati lokalnoj zajednici jer se vraća zajednici sve što uložimo u njih i njihovu budućnost – rekla je direktorica ATT d.o.o. Margarita Blok.

Tvrtka ATT d.o.o. je tako nastavila biti partner lokalnoj zajednici u vidu donacija, a ističemo primjer suradnje Grada Ploče i ATT – a u sufinanciraju stipendija našim studentima.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni