Politika

Domovinski pokret Grada Ploča i DNŽ uselio u nove prostorije

Danas se na adresi Vladimira Nazora 4 otvaraju službene prostorije Podružnice Domovinskog pokreta Dubrovačko neretvanske županije i ogranka grada Ploča.

“Ovim putem pozivamo sve građane županije i grada Ploča da nas posjete. Pozivamo članove stranke, simpatizere i sve ljude dobre volje bez obzira na stranačku pripadnost, koje interesira naš rad, politički stavovi i program djelovanja da nam se pridruže. Navratite, da u ugodnom razgovoru razmjenimo mišljenja i stavove, da nam iznesete probleme sa kojima se suočavate u svakodnevnom životu, navratite da se družimo.

Članovi DP pružiti će vam sve informacije vezane za rad ove nove političke opcije koja se želi ozbiljno uključiti u predstojeće lokalne izbore i politički život na području naše županije i grada Ploča.


Podržite nas ako je Domovinski pokret Vaš izbor i želite na predstojećim lokalnim izborima glasati za njegove  članove i članice s namjerom da promjenimo i poboljšamo sadašnje loše stanje u političkom, gospodarskom i društvenom životu svih žitelja Dubrovačko neretvanske županije i našega grada.

Pozivamo Vas također ako želite, da postanete članovi DP koji je najbolja opcija za našu i vašu budućnost, za budućnost naše djece. Trebaju nam pošteni, svjesni, kulturni i domoljubni pojedinci, a naročito oni koji će svojim stručnim i predanim radom osigurati mladima bolji život i radno mjesto, starijima i umirovljenicima dostojanstvo starenja i društvo bez korupcije u kome ćemo ostvariti sva prava i blagodati demokratskog i razvijenog društva.

Možete nas posjetiti svaki dan od 9.00-13.00h, te od 15.00-19.00 na navedenoj adresi.

U očekivanju vaše posjete, lijepo vas pozdravljamo!” – napisali su iz Domovinskog pokreta Ploče.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni