Politika

Domagoj Franić (Domovinski pokret) istaknuo kandidaturu za Gradonačelnika

Poštovane Pločanke i Pločani, dragi sugrađani,

sve Vas koji živite i volite naše Ploče – zajedno sa svim našim mjestima i naseljima, Vas koji žele kvalitetniji Grad, naše Ploče po mjeri i dostojno života za svakog od nas – pozivam da mi se pridružite i podržite impuls potreban svima nama, učinimo to sada – snažno udahnimo život našem gradu.
Za svaku promjenu potrebna je vizija, rad, puno odricanja i zalaganja. Ako vođeni srcem djelujemo okupljeni, jedni uz druge i jedni za druge, rezultat neće izostati.
Ostvarimo to skupa.
Izađite na biračka mjesta 16. svibnja i glasajte za budućnost, glasajte za sve one koji više nisu u našem gradu, glas dajte u ime naraštaja koji tek dolaze – neka ta djeca nemaju brige kakve mi nosimo.
Okupio sam kvalitetan tim ljudi koji Ploče vole, ljude koji žele i raditi će da naš grad bude jači, uspješniji i kvalitetniji u svim segmentima, kako društvenima, tako i onim životnog značaja – gospodarskim i ekonomskim aktivnostima.

U narednim danima predstaviti ću ljude koji stoje uz mene, a mi ćemo Vam skupa prezentirati naš program, viziju i neodgodiva rješenja za budućnost našega Grada.


Domagoj Franić,
Vaš kandidat za gradonačelnika Ploča

#ZatoŠtoPločeVolim 💙
#UdahnimoŽivotNašemGradu ❤️

💙🤜🏻🤛🏻❤️

https://m.facebook.com/domagojfranic2021

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni