Politika

Dok se u Županijskoj skupštini raspravljalo o Krstičevićevim izjavama, Peđa Grbin najavljuje dolazak u Dubrovnik

Upravo u vrijeme kad županijski vijećnik Teo Andrić na sjednici Skupštine DNŽ postavlja pitanje o posljednjim istupima pločanskog gradonačelnika Miša Krstičevića, za kojeg kaže kako iznosi netočne tvrdnje o županijskim projektima, iz SDP-a stiže informacija kako u Dubrovnik sutra stiže vrh te stranke.

Politiku stanovanja predstavit će predsjednik SDP-a Peđa Grbin, potpredsjednica SDP-a i Hrvatskog sabora Sabina Glasovac, član Predsjedništva SDP-a i gradonačelnik Kastva Matej Mostarac. Okupljenima će se obratiti i Anita Bonačić Obradović, v.d. predsjednice SDP-a Dubrovnik te Mišo Krstičević, predsjednik SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije i gradonačelnik Ploča.

Inače, odgovarajući na pitanje vijećnika Andcrića (HDZ), dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić je za Krstičevića izjavio: “Iznio je nekoliko potpuno krivih navoda, najgori je bio o dnevnoj bolnici na čije je otvorenje bio pozvan a nitko uz Grada Ploča nije došao, da bi nakon desetak dana napisao da radovi nisu gotovi, da su skele, nema uporabne dozvole, da nitko ne radi… Sad već imamo tisuću intervencija liječnika u dnevnoj bolnici u Metkoviću, što pokazuje koliko je ona korisna našim sugrađanima. Mislim da je gospodin Krističević malo frustriran što je gradonačelnik važnog grada u županiji a to radi ne boraveći u Pločama. To njega i njegovu stranku jako žulja”.


Izvor: Dubrovački vjesnik

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni