Politika

Davor Bernardić: U dolini Neretve žive vrijedni i pošteni ljudi, koji žele dostojanstveno živjeti od svoga rada

Davor Bernardić predsjednik SDP-a Hrvatske i predvodnik Restart koalicije danas je u Metkoviću održao radni sastanak sa članovima SDP-a s područja doline Neretve.

Između ostalih sastanku je prisustvovao i predsjednik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije i saborski zastupnik Arsen Bauk, predsjednik SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije Krešimir Kuran te gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević. Tema je bila nadolazeći parlamentarni izbori i aktualna politička situacija.

Bernardić je, između ostalog, poljoprivrednicima doline Neretve obećao snažno zalaganje da se kroz zadrugarstvo, veću cijenu proizvoda i klaster s turizmom, omoguće plasiranje proizvoda. Istaknuo je kako u dolini Neretve žive vrijedni i pošteni ljudi, koji žele dostojanstveno živjeti od svoga rada.


– Tužna je činjenica kako sve više mladih odlazi u zemlje zapadne Europe u potrazi za radnim mjestima i boljim poslom. Taj trend ćemo pobjedom 5. srpnja promijeniti – rekao je između ostalog predsjednik SDP-a Hrvatske.

Tko će biti na listi u našoj izbornoj jedinici, nije htio otkriti.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni