Politika

Ćorić o zahtjevu UGP-a: To je još jedna od budalaština gospodina Bujasa

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić danas je komentirao zahtjev udruge Glasa poduzetnika da se sve djelatnosti otvore do 15. svibnja kao i sastanak ministra Zdravka Marića s poduzetnikom Milenkom Bašićem za čiji su kredit u HBOR-u lobirale Josipa Rimac i Gabrijela Žalac.


“Bit ću vrlo konkretan. To je još jedna od budalaština gospodina Bujasa. To je sve što imam reći o tome”, kazao je Tomislav Ćorić o otvorenom pismu Davoru Božinoviću u kojemu udruga Glas poduzetnika traži otvaranje svih djelatnosti od 15. svibnja.

Odgovorio je i na pitanje o sastanku ministra Marića s poduzetnikom Milenkom Bašićem. Za njegov kredit kod HBOR-a lobirale su, podsjetimo, bivša državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac i bivša ministrica Gabrijela Žalac.

“Ne mogu komentirati cijeli postupak jer nisam bio član Nadzornog odbora HBOR-a, no kako Marić funkcionira u Vladi već godinama je način koji ostavlja dojam najviše razine vjerodostojnosti i kredibiliteta. Osobno neću propitivati kredibilitet ministra Marića.

Ja nisam imao razgovore s Josipom Rimac na tu temu. Hrvatska javnost zna da je g. Bašić u pratnji odvjetnika prije izdavanja mišljenja Ministarstva zaštite okoliša bio u ministarsvu u nekoliko navrata. Transparntnost razgovora možete postići na više načina” – prenosi N1.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni