Politika

BOŽO PETROV: Pozivam Roka Tolića i Marka Giljaču da zajedno promijenimo vlast u županiji!

Kandidat Most-a za župana Božo Petrov ušao je u drugi krug izborne utrke uz HDZ-ovog Nikolu Dobroslavića.

– Nije neko veliko iznenađenje iz razloga što smo najavljivali tijekom cijele kampanje da će to tako i biti. Meni je drago radi načina na koji smo vodili kampanju, načina na koji su drugi kandidati vodili kampanju. Ova kampanja je zaista bila puna konkretnih, realnih prijedloga i rješenja što ova županija može napraviti da bismo svi zajedno poboljšali kvalitetu života stanovnika, da ljudima omogućimo pristojan život, da ispunimo konačno sve ono što županija može postići.

Pozivam u ovom trenutku sve građane da izađu na izbore, Pozivam Roka Tolića i Marka Giljaču i sve druge protukandidate za koje sam vidio da se slažu s ovim prijedlozima koje smo mi iznosili, uostalom to su bili poprilično slični prijedlozi i njima, mislim da zajedno možemo postići da se konačno vlast u županiji promijeni, da ova županija konačno ima priliku.


Na pitanje novinara portala Dubrovnik insider misli li da može stići Nikolu Dobroslavića obzirom da razliku u glasovima, Petrov je kazao:

– Ova bitka neće biti lagana, ali s druge strane ako ljudi izađu na izbore, ako iskoriste barem u ovom obimu u kojemu su izašli onda će župan ostati na svojih 40% jer to je njegov limit. Što znači da ako svi drugi izađu ovaj put na izbore, kao što su izašli danas, onda će županija promijeniti vodstvo i dat će mi priliku da pokažem da se ovom županijom može upravljati uspješnije i modernije.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni