Politika

Božo Petrov kandidat Mosta za dubrovačko-neretvanskog župana

Predsjednik Mosta Božo Petrov objavio je u petak na društvenim mrežama da će biti kandidat te stranke za dubrovačko-neretvanskog župana na predstojećim lokalnim izborima.

“Kandidiram se za župana Dubrovačko-neretvanske županije! Podrži me i PODIJELI!”, napisao je kratko Petrov na facebooku uz svoju fotografiju koju prati slogan “Što južnije to uspješnije”.


Inače, Most je još 16. veljače namjeravao predstaviti svog kandidata na konferenciji za medije u Dubrovniku. Tada je, u nazočnosti Bože Petrova, predstavljen kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Maro Kristić, ali ne i kandidat za župana. Petrov je objasnio kako je odluka o tome odgođena zbog ‘novih dobrih informacija’ koje su htjeli podijeliti s članovima.

Osim Petrova (Most) i aktualnog župana Nikole Dobroslavića (HDZ), kandidaturu za dubrovačko-neretvanskog župana potvrdio je i Marko Giljača (Srđ je Grad), a najavili su je Terezina Orlić (Dubrovački demokratski sabor) i Roko Tolić (nezavisni).

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni