Politika i gospodarstvo

Besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva na besplatno interaktivno predavanje “Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“ u petak, 16.10.2020. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče na adresi Crna rika 7a, Ploče.

Na predavanju će se predstaviti praktična iskustva i savjeti o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, s naglaskom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom.  Edukacija će obuhvatiti paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanje poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova, do korištenja naprednih tehnologija.


Predavanje će održati g. Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker sa zavidnim (preko 12 godina) iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. G. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a.

 

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– maila: [email protected]

– ili telefona: 020/325-594 i 099/212 9765