Politika

BESPLATAN PRIBOR: Grad Ploče osigurao 350 kn po učeniku osnovnih škola

Grad Ploče osigurao je u Proračunu Grada Ploča za 2022. godinu sredstva za sufinanciranje nabave školske opreme učenicima od I. do VIII. razreda osnovne škole za školsku 2022./2023. godinu.

U odnosu na prošlu školsku 2021./2022. godinu i isplaćenih 300,00 kn po učeniku/djetetu, ove godine pravo na sufinanciranje nabave školske opreme ostvaruju roditelji s prebivalištem na području Grada Ploča u iznosu od 350,00 kuna po djetetu/učeniku.

Kako bi ostvarili pravo na sufinanciranje roditelji su obvezni podnijeti zahtjev na propisanom obrascu nadležnoj Službi za opće poslove Grada Ploča u razdoblju od 12. rujna do 31. listopada 2022. godine.


Ovim putem želimo svoj djeci i roditeljima zaželjeti uspješnu i radosnu novu školsku godinu, a Grad Ploče će i dalje sukladno financijskim mogućnostima nastaviti pomagati učenike i studente.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni