Politika i gospodarstvo

ANKETA SUTRA DO PODNE: Dobroslavić i Tolić vode ‘mrtvu utrku’ za čelno mjesto u županiji

Prema rezultatima ankete koju provode Dubrovačka televizija, Radio Jug i Dubrovački portal vodi se mrtva utrka za čelno mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Prema trenutnim rezultatima dugogodišnji aktualni župan Nikola Dobroslavić (HDZ) i nezavisni i nestranački Roko Tolić (uz podršku SDP-a, HNS-a, Reformista i platforme Dubrovnik-Naš Grad) doslovce su izjednačeni i dijeli ih nekoliko glasova za vodeće prvo mjesto. Obzirom kako anketa još uvijek traje rezultati se značajno mijenjaju iz minute u minutu te prvo mjesto u nekim trenucima pripada Dobroslaviću, a u nekim trenucima Toliću. Daleko od njih nisu ni MOST-ov Božo Petrov i DDS-ova Terezina Orlić. Prema trenutnim rezultatima ugroziti ih ne mogu Ivica Matić (Domovinski pokret), Marko Giljača (SRĐ JE GRAD) i nezavisni Maro Hajdarhodžić jer su svi ispod 10 posto.

Bez obzira na trenutne rezultate, u anketi se još uvijek može glasovati i to do petka 9. travnja u 12 sati, a rezultati će biti objavljeni isti dan u 18 sati u najgledanijoj dubrovačkoj informativnoj emisiji – Dnevniku Dubrovačke televizije, a potom i u programu Radio Juga i na Dubrovačkom portalu.


Kao što je i najavljeno, tijekom prvih dana ankete bili su vidljivi trenutni rezultati, no obzirom kako smo ušli u posljednja 24 sata trajanja ankete, nakon što se glasuje u anketi rezultati neće biti vidljivi već ćemo ih objaviti u petak 18 sati u Dnevniku Dubrovačke televizije.

Anketa se zatvara u petak 9.4.2021. u 12 sati!

ANKETA SE NALAZI NA LINKU DUBROVAČKOG PORTALA (KLIK)