Grad i okolica

Zrinka Kučinić: Nadam se kako će bar jedna od nas tri cure osvojiti titulu

Finalistice izbora Miss Hrvatske obavljaju posljednje pripreme uoči spektakla ljepote koji će se održati ovaj četvrtak u podrumima Dioklecijanove palače u Splitu s početkom u 21 sati. Dubrovačko-neretvanska županija nakon dugih šest godina konačno je dobila i svoju predstavnicu, 19-godišnju Zrinku Kučinić iz Ploča, koja će uz prvu pratilju Brigitu Levanat i drugu pratilju Andreu Anković braniti boje naše županije.
Uoči odlaska u Split, Zrinka nam je u kratkom razgovoru priznala što očekuje na izboru i koliko joj se svakodnevni život promijenio nakon dvostruke lente.


‘Uzbuđena sam i jako presretna. Ne mogu reći kako ne očekujem ništa. Nadam se kako će bar neka od nas tri cure nešto osvojiti i predstaviti Dubrovačko-neretvansku županiju u najboljem svjetlu, a u životu mi se dosta toga promijenilo nakon osvajanja lente’ kazala je.

Ističe kako su je roditelji podržali od samog početka, kad se prijavila pa sve do trenutka osvajanja dviju lenti.

‘Kad sam osvojila lentu fotogeničnosti mislili su ‘super, bar je nešto dobila’, a kad sam osvojila i titulu miss bili su oduševljeni i nisu mogli sakriti suze radosnice. Ponosni su jako’ ispričala je Zrinka.

Budući planovi

‘Volim se baviti manekenstvom i uživam u tome, ali svjesna sam kako bez škole nema ništa, tako da ću se truditi uskladiti i obaveze na pravnom fakultetu i manekenstvo.’

U podrumima Dioklecijanove palače u četvrtak 18. rujna očekuje se promenada ljepote aktualnih, ali i bivših misica! Osim aktualne Miss Italije Silvia Cataldi i Lane Gržetić Miss Hrvatske 2013. koja će svojoj nasljednici predati krunu i poželjeti joj uspjeh u Londonu, svoj dolazak najavile su i bivše misice Ivana Ergić i Katarina Prnjak, a u posebnoj ulozi naći će se i Miss Hrvatske 2001. Rajna Raguž kao službena fotografkinja izbora.

portaloko.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi