Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi ukazati na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

Dan ružičaste vrpce posvećen je oboljelima od karcinoma dojke, a građani su se u akciju uključili na simboličan način;ružičastom vrpcom na grudima. Članice Vite, njihove suradnice i volonteri tijekom nekoliko dana su obilazile ustanove i tvrtke, a organizirana su bila i okupljanja na štandovima na cijelom području grada Ploča.

Gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić također je primio u svom uredu članice Vite, te ovom prilikom pohvalio rad udruge i nastojanja ovakvih akcija kojima se povećava razina svjesnosti i važnosti prevencije i ranog otkrivanja.


ploce.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

Raspisan natječaj za predsjednika Udruge lađara

Prenosimo natječaj za izbor predsjednika Udruge lađara Neretve koji je objavljen 19. listopada u Slobodnoj Dalmaciji. Na temelju Članka 17.