Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila osmijehe djece, ali i roditelja. Zaslužene medalje i priznanja kućama su ponijeli oni najzaslužniji, ali zabave nije nedostajalo, pa su zadovoljni bili i oni koji ove godine nisu bili među pobjednicima.


Dijelivši medalje i priznanja uz zamjenicu župana DNŽ Mariju Vučković, te druge članove organizacijskog odbora, gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić čestitao je svim malim veslačima.

„Izrazito mi je drago vidjeti vašu želju i entuzijazam kojim pristupate ovom natjecanju. Jamstvo je to i budućeg interesa za trupijadu, a samim time i prenošenja priče o ovom autohtonom plovilu. Čestitam pobjednicima, ali i svim sudionicima,koji su danas pokazali iznimnu spretnost.“

ploce.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi
Grad i okolica

Raspisan natječaj za predsjednika Udruge lađara

Prenosimo natječaj za izbor predsjednika Udruge lađara Neretve koji je objavljen 19. listopada u Slobodnoj Dalmaciji. Na temelju Članka 17.