Ostalo

Zdravko Srzentić: Vejiću, sram te bilo šta nas pokušavaš učiniti debilima!

Prenosimo tekst sa bloga srza.bloger.hr:

Ne mogu a da se ne osvrnem na pismo koje je gradonačelnik Vejić prije nekoliko dana uputio premijeru Milanoviću. Pa ti si čovjeće potpuno izgubio busolu, ne znaš tko ti glavu nosi!

U pismu lijepo navodiš da su građani još 2010 godine zahtijevali izmještanje TS iz srca Grada, a ti danas, dakle nakon 4 godine pišeš pismo Milanoviću!? Preskačeš da je tvoje Gradsko vijeće(dok je bila HDZ vlada) donijelo odluku da se TS mora pomaknuti i da su potpisi 25% građana prihvaćeni kao provedeni referendum. Također da je uveden moratorij i zabrana izdavanja Potvrde glavnog projekta. HEP je tada prihvatio izmještanje TS, ali tvoj zadatak je bio promijeniti Prostorni plan. Ti ga ni dan danas nisi promijenio, već si naprotiv izdao nalog da se TS ucrta i u novom planu na spornoj lokaciji!? NEČUVENA MANIPULACIJA SA VOLJOM GRAĐANA.


I sada, nakon 4 godine ti tražiš da se ministrica graditeljstva očituje jeli ispoštivana procedura kod izdavanja dozvola. Potpuno je jasno da samo ti nisi ispoštivao proceduru, nego si kao stranka u postupku dopustio da se dozvole ishoduju. SRAM TE BILO ŠTA NAS POKUŠAVAŠ UČINITI DEBILIMA, i još misliš da te to može iskupiti.

Ako ne znaš šta trebaš uraditi u ovoj situaciji, a očito je da si potpuno izgubljen-ODSTUPI.

Zdravko Srzentić