Grad i okolica

Zbog radova privremeno se obustavlja promet obalom dr. Franje Tuđmana

Poštovani sugrađani,

zbog radova na izradi i sanaciji kanalizacijskog sustava u sklopu projekta Aglomeracije, privremeno se obustavlja promet obalom dr. Franje Tuđmana.

Planirani radovi će se odvijati na križanju ulice Vladimira Nazora i obale dr. Franje Tuđmana, a predviđeni su u trajanju od sedam dana. Za vrijeme trajanja radova biti će omogućeno privremeno parkiranje uz park u ulici Vladimira Nazora, na način da će se izmaknuti postojeća ograda i osloboditi prostor za privremeni kosi parking (na skici označeno plavom bojom).


Promet ulicom Vladimira Nazora će se i dalje odvijati dvotračno te upozoravamo vozače da je potrebno voditi osobitog računa da vozilom ne onemoguće dvotračni promet kao i promet vozila hitnih službi. Dodatno, preporučujemo i korištenje igrališta ispod Močvare kao parking.

“Zahvaljujemo se na razumijevanju” – poručuju iz Grada.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi