Ostalo

Završnica uspješnog projekta ovjenčana nagradom grada

U subotu u prostorijama udruge Vita uprličeno je malo druženje povodom završnice vrlo uspješnog projekta „Psihosocijalna potpora i rehabilitacija zena oboljelih od raka dojke“. Svoju potporu ovom projektu koji je, kako kaže i sama dr.Ankica Džono Boban vrlo uspješno proveden u udruzi vita Ploče, dao je i partnerstvom gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, a suradnju je pružila i zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije Marija Vučković.

Dobar je ovo primjer kako se uz aktivne članice udruge u suradnji s gradom i županijom mogu realizirati aktivnosti od iznimne važnosti za udrugu, a na korist i cijele zajednice unutar koje su naše Vitice itekako aktivne. Upravo to djelovanje i aktivnosti okrunila je i Nagrada Grada Ploča koju su dobile i koja im je svečano uručena na sjednici Gradskog vijeća Grada Ploča, a za koju ih je predložila gradska vijećnica Tereza Čović.

Sve spomenuto bio je povod okupljanju i druženju uz pregršt osmijeha i zadovoljstva odrađenim aktivnostima, a bila je ovo prilika kojom nam je neumorna predsjednica Nataša Peko najavila i niz budućih veselih i akrivnih radnji unutar udruge. Pohvalile su se Vitice da su svoje zalaganje u informiranju javnosti o zloćudnoj bolesti, kao i svoje ciljeve proširile i na druga područja povećavši tako broj članica i osnivanje sličnih zajednica i u okolnim mjestima.


Uz čestitke i obećanje za daljnju potporu, sve najbolje u budućem radu, ovoj dragoj udruzi zaželjeli su gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, predsjednik GV Ploča Davor Mihaljević i zamjenica župana DNŽ Marija Vučković.