Ostalo

Zahvala RPP-a Dori Boban i Nikoli Prci

“I tako to bude… ponekad dođu teški i tužni dani, dani rastanka…”, a od Radio postaje Ploče danas su se rastali Dora Boban i Nikola Prce. Riječ je o učenicima Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića koji su uređivali i vodili školsku emisiju “Školski studio”. Došlo je vrijeme kada Dora i Nikola kreću prema novom izazovu u životu. Završetkom srednjoškolskog obrazovanja čeka ih fakultet i nove radne obaveze.

Kroz ove dvije predivne godine koje su proveli na RPP-u uvjerili smo se da su Dora i Nikola prave osobe, vrijedne, odgovorne i neiskvarene. Imaju svoje životne ciljeve, imaju svoje snove i od srca im želimo da ih ispune. Mogli bi napisati puno lijepih riječi za Doru i Nikolu, ali to opet ne bi uspjelo dočarati dobrotu koju nose u sebi. Možemo samo reći da smo ponosni što smo s Vama surađivali i što Vas znamo i što smo postali, prije svega, prijatelji!

Dora i Nikola, Radio postaja Ploče želi Vam puno sreće u Vašem daljnjem obrazovanju i ostvarivanju Vaših snova. Poznavajući Vas i poznavajući Vašu upornost, ne sumnjamo da ćete svoje ciljeve ispuniti. Sretno!!!


Radio postaja Ploče via Facebook