Ostalo

Zahvala Inicijativnog organizacijskog odbora humanitarnog koncerta “Za Marijana i Ivana”

U predbožićnom vremenu ljudi dobrog srca i plemenite duše iz cijelog Neretvanskog kraja, sudjelovali su u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava Za Marijana i Ivana, kao i u humanitarnom koncertu održanom 19. prosinca 2018. g., za naše sumještane.

U ime obitelji Marijana Radoša i Ivana Brnasa iskreno zahvaljujemo svim donatorima koji su se odazvali na ovu akciju, kao i svima koji su pomogli u pripremi koncerta i izvođačima koji su nastupali. Nemoguće bi bilo spominjati bilo koga poimenice i uputiti zahvalu za sve koji su se uključili, jer bi nekoga nemarom sigurno zaboravili i jer je svatko dao svoj doprinos na način kako je mogao ili naumio za navedene obitelji.

Sveukupan iznos humanitarne akcije je 121. 114, 50 HRK. Polovica novca predana je obitelji Radoš, a druga polovica obitelji Brnas.


Svojim doprinosom smo pokazali da imamo osjećaja i srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije. Iskreno HVALA u ime Organizacijskog odbora na sve one koji su nam otvorili svoja vrata u pripremi cijele humanitarne akcije. Svi smo zajedno u nadi i dobrim željama za oporavak naših dvoje prijatelja Marijana i Ivana.

Inicijativni organizacijski odbor: fra Kristian Perković, Ivan Žderić, Marijan Tolj, Mate Ostojić, Josip Zmijarević, Duje Gašpar.