Ostalo

Za boravak više od tri noćenja TZ Dubrovnika daruje besplatni razgled Grada

zidine u dubrovniku by portaloko.hr

S ciljem obogaćenja ponude za zimske goste Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika će u razdoblju od 22.studenog 2014.do 15. ožujka 2015. za sve individualne posjetitelje koji borave u našem gradu minimalno tri noći organizirati besplatne razglede grada sa stručnim vodičem na engleskom jeziku.

Svake subote počevši od 22. studenog, naši će gosti u pratnji stručnog vodiča obići Grad i upoznati se s najvažnijim atrakcijama i historijskim spomenicima. Početak razgleda grada na engleskom jeziku je u 10.30 sati ujutro iz TIC Pile, a trajanje 1.5 sat. Razgled grada završavat će na trgu Luža, kako bi gosti stigli na redovni tjedni nastup FA Lindjo u Kinu Slobodi,koji počinje u 12 sati i također je dio zimske ponude za strane turiste.

Program besplatnog obilaska grada financira TZ grada Dubrovnika, a sufinancira i redovne foklorne nastupe ansamblu Lindjo, kako bi doprinijela atraktivnosti destinacije i u zimskom razdoblju.


Svakog petka, zaključno do 18 sati , informatori u TIC Pile zaprimat će prijave gostiju iz hotela ili privatnog smještaja,putem telefona 020 312011 i e-maila ured.pile@tzdubrovnik.hr, kako bi se pravovremeno formirale skupine i dogovorili vodiči za subotnji razgled.

Tekst i foto: www.portaloko.hr