Ostalo

Veliko finale Neretvanskog pub kviza: PLANINARI osvojili ligu!

Donosimo dva izvješća završene lige Neretvanskog pub kviza.

Liga za prvaka – IZVJEŠĆE:
Pobjedom Planinara u trećem kolu, završilo je nadmetanje u okviru kvizaške lige. Planinari su tako sa 150 bodova potvrdili prvo mjesto na ukupnoj tablici ispred ekipa Kokoš Anel i neumskih Maratonaca koje su podijelile drugo i treće mjesto. U igri pripetavanja Kokoš Anel je bila bliža, te im je na kraju ipak pripala druga pozicija.

Planinari su za pobjedu u trećem kolu dobili poklon bon 100 kn u piceriji Oliva u sklopu pločanske sportske dvorane i turu pića u CB Mare, dok je turu pića za predzadnje mjesto dobila ekipa Javorov list. Pobjednicima lige (Ivan Žderić, Zoran Azinović, Davor Maršić, Ivan Ereš i Matea Pirjevac) pripale su ulaznice za koncert grupe TBF u pločanskom Domu kulture, te besplatne godišnje članarine u Narodnoj knjižnici Ploče.


Rezultati 3. kola Lige za prvaka

Članovima ekipe Kokoš Anel (Valentina Kostanić, Mario Pavić, Julija Marković Tomak i Tonći Kostanić) za drugo mjesto su pripale knjige “Ivan Gudelj-moja hajdučka priča”, poklon pločanske Narodne knjižnice i prigodni glazbeni CD-ovi od Radio postaje Ploče. Neumski Maratonci su zaradili ulaznice za kino predstave u metkovskom kinu Pobjeda, te CD-ove od Radio postaje Ploče.

Ovim kolom je zaključena bogata kvizaška godina, te prvi rođendan Neretvanskog pub kviza (ovo je bio čak 61. kviz u godinu dana). Čeka nas pauza….a nakon praznika….novo druženje. Vidimo se!

Konačni poredak Lige za prvaka

 

Treće kolo kvizaške Lige za utjehu – IZVJEŠĆE:

U trećem, finalnom kolu kvizaške Lige za utjehu pobjeda je spektakularno pripala ekipi Zbrda Zdola (Marijana Karamatić, Rafaela Pranjić, Silvano Tolić, Sretan Medak i Josip Franić) koji su sa 150 zarađenih bodova na kraju ostvarili drugo mjesto u konačnom plasmanu. Tučepska ekipa Missa Confused upisala je drugo mjesto, što im je bilo dovoljno da sa 120 bodova zadrže prvo mjesto i trofej pobjednika Lige za utjehu. Romi iz podzemlja (Tomislav Matković, Ante Šetka, Izabela Štrbić i Vojkan Aćimović) su podijelili peto mjesto, te su sa 84 boda na kraju ostvarili treću poziciju na tablici.

Rezultati 3. kola Lige za utjehu

Pobjednička ekipa trećeg kola Zbrda Zdola zaradila je tjednu nagradu poklom bon 100 kn u piceriji Oliva, koja se nalazi u sklopu pločanske sportske dvorane i turu pića u CB Mare. Turu pića u ovom kolu zaradila je i ekipa Jahači apokalipse plus jedan za predzadnje mjesto. Romi iz podzemlja dobili su knjige od Narodne knjižnice Ploče, te glazbene CD-ove od Radio postaje Ploče. Zbrda Zdola su dobili besplatne godišnje članarine u Narodnoj knjižnici Ploče i CD-ove od Radio postaje Ploče. Pobjednička ekipa Missa Confused dobila je ulaznice za gledanje 3D filmova u metkovskom kinu Pobjeda, te CD-ove od Radio postaje Ploče upakirane u lijepu origami kutiju (rad kreativne Tene Zmijarević, djelatnice pločanske Narodne knjižnice.

Tena Zmijarević je ovom prigodom pozvala kvizaše i sve ostale ljude dobre volje da posjete antikvarijat Narodne knjižnice i druženje na pločanskom adventu u ponedjeljak 18. prosinca od 18:30 sati.

Nakon ovoga slijedi pauza, a svima želimo sve najbolje za Božić, i puno sreće u Novoj godini. POZDRAV!

Konačni poredak Lige za utjehu