Ostalo

Velika foto galerija sa prošlih Ribarskih noći – natječaj za najbolju završen

Stiglo se i do samog finala! Natječaj sa najbolje fotografije sa prijašnjih Ribarskih noći je završio danas i naš žiri u najjačem mogućem sastavu (Bernard Čović Mačak, Zoran Marinović i Jurica Marinović Juhi) ima pune ruke posla.

Neće biti lako izabrati tri najbolje jer su fotografije zaista odlične a ni nagrada nije za bacit. Vožnja lađom u Tace sa pratnjom, hrana i piće uključeni, zabava zagarantirana – bile su odličan motiv da nam pošaljete impresivan broj slikopisa.

Sutra objavljujemo imena nagrađenih autora a do tada uživajte u našoj galeriji koju ćemo, napominjemo iskoristit i u izradi web stranice Ribarske noći koja će vrlo skoro ugledati svjetlo dana.


I naravno, do subote još imate vremena da se pripremite za najbolju feštu u gradu a i šire, očistite kuvala, teće, pozovete prijatelje, rodbinu i svi ispred crkve. Do ranih jutarnjih sati. Ove godine organizator (MO Ploče i glavar Zoran Bule) pripremaju dosta iznenađenja i još bolju organizaciju (video zid, predstavljanje svake ekipe, zahvalnice..).

Neslužbeni portal ploce.com.hr kao medijski pokrovitelj će vas o svim novostima do subote izvještavati pravovremeno a i direktno sa ribarske putem fotografija!

Zoran Mrgić

Roberta Dževlan

Robert Bule

Nikolina Nikolac Puljan

Nera Duška

Nedjeljko Jerković

Nada Bolčić Mihajlović

Madlena Nikolac

Jurij Lavrenčić