Ostalo

Večeras na RTL-u: Capitano u novoj sezoni Ljubav je na selu!

Od nedjelje, 10. rujna u 20:10, ljubitelji najpopularnije dokumentarne sapunice ‘Ljubav je na selu’ ponovno dolaze na svoje! Jedanaestero farmera traži ljubav, no samo njih šestero proći će u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama.

Jedan od njih je i naš Capitano!

Andre je 40-godišnji elektrotehničar po struci, vrlo komunikativan, elokventan, veseo, hiperaktivan, a kaže da ‘radi sto stvari i da mu nikad nije dosadno’. Posjeduje 60% Baćinskih jezera, sadi masline i smokve, vozi turiste na izlete po jezerima u neretvanskoj lađi. Profesionalno se bavi streljaštvom, surfa i jedri te je glavni organizator u pokladnom društvu. Andre se nikad nije ženio, do sada nije imao ozbiljnijih veza, a za ove kraće koje je imao kaže: ‘Odleti, uleti, doleti, odleti, dođi-mi-prođi-mi!’.


Idealna Andreina partnerica trebala bi biti katolkinja, a i, kaže, bitni su mu osobnost i izgled. ‘Mora biti normalna, čista, zdrava ženska i da nije prestara, do 35-36 godina maksimum!’, opisao je svoju savršenu djevojku Andre, a za sebe kaže da je romantičan. Svoju buduću partnericu odveo bi u streljanu da ona njega gleda kako gađa mete i divi mu se, a onda bi se, veli, on divio njoj.

Otkačeni Andre otkrio je da žene osvaja ‘spontano’. ‘Svaka žena je drugačija, tako da na svakoj koristim neku drugu ‘tehniku”, objasnio je Andre, dodajući da ima preko 40 tehnika zavođenja koje nosi u rukavu! Svojoj bi boljoj polovici Andre pružio ‘život kakav nikad nije sanjala, raj na zemlji, bila bi kraljica kuće i nikada joj ništa ne bi nedostajalo’. I u slobodno vrijeme Andre uvijek nešto radi: voli feštati i pjevati karaoke, DJ je, a i profesionalno se bavi lovom.

Večeras u 20.10, RTL!