Ostalo

Večeras je vrijeme za kviz – šesto A izdanje Neretvanskog pub kviza!

Po šesti put će se održati A izdanje Neretvanskog pub kviza powered by Bacchus Ploče, ovaj put u srijedu 12.04.2017. godine s početkom u 20:00, u caffe baru MARE u Pločama zbog nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Počet ćemo malo ranije nego inače, te ćemo kviz kombinirati s gledanjem utakmice Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida. Ekipe trebaju imati ime i do 5 igrača.

Nastup na ovom druženju izborilo je 11 ekipa po plasmanu sa zadnjeg kviza A izdanja koji je održan u nedjelju 02. travnja 2017. godine (Jurica Pavlović pravi profil, Čvor Čeveljuša,Tribute to Marko Karić, No pasaran, Veterani košarkaši, Barbari 7, Planinari, Pivopije Company, Đezeri, Javorov list, i Na rubu znanja), te četiri prvoplasirane ekipe sa B izdanja kviza održanog u nedjelju 09.04.2017. (Van serije, Tak silni tak moćni, Niprije i Patuljci pojma nemaju).


Nakon ovog kviza, na istom mjestu ćemo uz sponzorstvo Narodne knjižnice Ploče odigrati i mini književni kviz, a najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade. Kviz će organizirati Davor Vukosav, koji će za vas pripremiti zanimljiva pitanja. Najbolja ekipa proslavit će pobjedu uz jumbo pizzu i turu pića u Bacchusa, te dvije ture pića u CB Mare, dok drugoplasirana ekipa dobiva turu pića u CB MARE.

Svi ostali zaljubljenici u kviz i druženje pozvani su u CB Mare, u kojem mogu gledati i navijati za svoje favorite uz obilje dobrih vibracija i odlične glazbe. DOBRO DOŠLI!