Ostalo

Vaš dar za pravu stvar – Solidarnost na djelu 2015.

U duhu humanosti i solidarnosti koju promiče Crveni križ i ove je godine pokrenuta 43. sabirna akcija “Solidarnost na djelu”, najveća humanitarna akcija prikupljanja pomoći najugroženijima.

Akcija je provedena pod nazivom “Vaš dar za pravu stvar”, prikupljali su se odjeća, obuća, hrana i novac. U samu akciju bili su uključeni djelatnici i volonteri Crvenog križa Ploče, učenici osnovnih i srednjih škola, mališani iz dječjeg vrtića. Na gradskoj tržnici mogli ste susresti naše volontere, novčana sredstva i pakete pomoći prikupljali su i učenici Oš Vladimira Nazora Ploče, SŠ fra Andrije Kačića Miošića Ploče, OŠ Ivo Dugandžić – Mišić Komin i OŠ fra Ante Gnječa Staševica. Dječji vrtić Ploče je organizirao s djecom i roditeljima prikupljanje hrane pa su nas mališani posjetili u prostorijama GDCK Ploče i darovali svoje pakete za socijalno ugrožene obitelji.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i značajnom doprinosu akciji, svakako su najviše oduševili oni najmlađi, mladi volonteri pri osnovnim školama koji su neumorno i s puno entuzijazma pristupili akciji.


CK Ploče