Ostalo

VAN GOGH OTVORIO DVIJE NOVE OPTIKE U DUBROVNIKU: Poseban popust za sve Dubrovčane!

optika van gogh by portaloko

Na svoj 20. rođendan, grupacija Van Gogh otvorila je dvije nove optike u gradu.

Lijepo je čuti da netko širi poslovanje i zapošljava naše sugrađane, a upravo se to događa ovih dana u Van Gogh grupaciji koja kontinuirano širi poslovanje i otvara nove poslovnice. U četvrtak točno u 9 sati u prizemlju trgovačkog centra Tommy u Gružu i u Starom Gradu (Ulica od Buže) Boškovićeva 4 otvorene su nove optike Van Gogh.

“Prije svega velika hvala svim našim kupcima, partnerima i sugrađanima na ukazanom povjerenju u posljednjih 20 godina uspješne suradnje. Koristim ovu priliku pozvati ih sve da nas posjete na novim lokacijama gdje mogu kupiti naše proizvode po posebnim promotivnim cijenama”, rekao je predsjednik Uprave Van Gogh grupacije Goran Rajić.


S posebnim ponosom i biranim riječima predsjednik Uprave Van Gogha priča o svojim djelatnicima s kojima stvara uspješnu tvrtku tE navodi “ Iznimno sam sretan što sam okružen vrijednim, predanim i kvalitetnim suradnicima i zaposlenicima bez čije lojalnosti i profesionalnosti ne bismo postigli ovako uspješne rezultate.”

Na upit o 20 godina postojanja tvrtke, daljnjem poslovanju i planovima Goran Rajić ističe: “Od samog osnutka pa sve do danas tvrtka ulaže u svoje zaposlenike i njihovu izobrazbu. Isto se pokazalo ključnim te nam je uvelike pomoglo ostvariti dobre razultate i u ovim izazovnim tržišnim uvjetima. Samo u proteklih godinu dana proširili smo poslovanje na uvoz i distribuciju medicinskih proizvoda, otvorili nove poslovnice u Splitu i Dubrovniku, te započeli s izvozom i distribucijom u Sloveniji. Vjerujemo kako ćemo i iduće godine uspješno poslovati i nastaviti širenje u području medicine i naočalne optike.”

Van Gogh je dobar primjer dubrovačke tvrtke koja se i u izazovnim gospodarskim uvjetima širi i raste te se samo možemo nadati da će ovakvih primjera u budućnosti biti više.