Ostalo

Uvjerljiva pobjeda ekipe VAD LIČNE na Delta kvizu!

U trinaestom izdanju ovogodišnjeg Delta kviza pobjedu je odnijela ekipa Vad lične (Dražan Erceg, Josip Katić, Julija Marković Tomak, Dražan Glavinić i Ivan Begušić) te su dobili turu pića i poklon bon 100 kuna u pločanskoj pizzeriji Oliva. Drugo mjesto je pripalo sve boljim Financima, koji su uz turu pića dobili pet ulaznica za metkovskom kino Pobjeda. Trećeplasirana ekipa je bila Umpah Pah, koji su dobili pokoln bon 100 kuna u opuzenskom fast foodu “Čigra”. U kategoriji “lakiluzer” turu pića za dvanaesto mjesto je dobila ekipa “Ruska tribina”.

U vizualama se tražio Opuzenac Marinko Filipović, grad Kraljevica, mocart kugle, serija “Zabranjena ljubav” i film Odiseja u svemiru. U ABC pitalicama je trebalo znati koji instrument svira Mischa Maisky, u kojoj je državi umro Erich Honecker, drugi najviši vrh Biokova te iz koje je države Robert Knjaz u Dolinu Neretve doveo Jamie u emisiji “Slučajni turist”. U trećem krugu pitanja su kvizaši trebali znati koja je pjesma Miše Kovača neslužbena himna hrvatske vaterpolo reprezentacije, tko je 2005. godine od Stipe Mesića izgubio predsjedničke izbore te koji se trener prozvao “The Normal One”.

Za vrijeme kviza se slušalo George Michaela, Željka Bebeka, Nedu Ukraden, Martina Garrixa, Ambasadore, U škripcu i mnoge druge. Sljedeći četvrnaesti kviz se igra u petak 27. travnja s početkom u 20 sati.