Ostalo

Uspješno završena humanitarna akcija ‘Pomozimo obitelji Musulin’

Grad Metković i Gradsko društvo Crvenog križa Metković obavještavaju javnost da je humanitarna akcija Pomozimo obitelji Musulin uspješno završena. U akciju su se uključili mnogi građani, poduzeća i udruge iz Metkovića te cijele Hrvatske. Prikupljeno je 127 905 kuna.
Na izdvojeni račun Crvenoga križa uplaćeno je i na raspolganju obitelji je 54 326 kuna. Torcida Metković prikupila je i uplatila na račun obitelji Musulin 43 879 kuna. Mnogi su svoje priloge osobno predali obitelji i to u iznosu 29 700 kuna. 
Dječaku Mateju Musulinu u lipnju je dijagnosticiran maligni tumor na mozgu. Dva puta je operiran na KBC Rebro i trenutno boravi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje prolazi drugi ciklus postoperativnog liječenja (kemoterapije). Prema riječima liječnika slijedi i treći ciklus kemoterapije, nakon čega će uslijediti indiciranje PET CT-a i određivanje daljnjeg onkološkog liječenja. 
Obitelj Musulin zahvaljuje svima koji su joj novčano i na druge načine pomogli u nevolji uzrokovanoj teškom bolesti malog Mateja. 
Grad Metković, Gradsko društvo Crvenog križa Metković i Torcida Metković zahvaljuju svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji. Pokazalo se kao i mogo puta do sada da građani grada Metkovića, žitelji doline Neretve i cijele Hrvatske imaju veliko srce za ljude u nevolji. 

Grad Metković i GD Crvenoga križa
www.metkovic.hr