Grad i okolica

Uskrsni sajam u Poduzetničkom inkubatoru!

Pozivamo Vas na Uskrsni sajam u Pločama u subotu 01.04. od 10.30-12.30h. Sajam će se održati u Poduzetničkom inkubatoru, Crna rika 7a, Ploče.

Po prvi put u našem malom gradu organiziran je sajam pri organizaciji Be your own boss – zajednice poduzetnih žena u suradnji s Centrom za poduzetništvo DNŽ.

U današnje vrijeme na društvenim mrežama možete pronaći uistinu hrpu korisnih usluga i proizvoda. Upravo iza takvih brendova stoje poduzetnice, žene koje su odlučile napraviti korak naprijed i pokazati svijetu što nude. Podržimo žene poduzetnice koje će predstaviti svoje usluge ili proizvode. Na sajmu će se predstaviti žene poduzetnice različitih zanimanja te smo sigurni da će svatko pronaći nešto za sebe ili svoju djecu.


Moći ćete kupiti proizvode ili dogovoriti uslugu s fotografkinjama, modnom dizajnericom, voditeljicom STEAM škole za djecu, edukatoricom za prodaju, ilustratoricom, biznis mentoricom, stručnjakinjom za web razvoj, edukatoricom za djecu, aromaterapeuticom, edukatoricom za digitalni marketing itd.

Dođite i podržite žene poduzetnice!

Veselimo se vašem dolasku!

Vesela Vuković i Dunja Kežić

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi