Grad i okolica

Uskrsni sajam održavaju poduzetnice iz doline Neretve! Evo što nude

U organizaciji zajednice poduzetnih žena Be Your Own Boss u suradnji sa Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije, u Poduzetničkom inkubatoru Ploče održan je Uskrsni sajam na kojem su svoje proizvode i usluge predstavile žene poduzetnice s područja doline Neretve i šire.

Tako su se posjetitelji mogli upoznati, kupiti ili angažirati usluge brendova Happy Citrus, Dunjina ideja, Startup Simple, Contenta, Mila Ramić Photo, Kako je mama?, Tinker Labs, Grow‘n Glow, Malish Velish, Webiz, Foto Markota i Young Living.

Cilj sajma i grupe koja okuplja preko 14 000 žena je međusobna podrška i povezivanje žena poduzetnica.


Bez straha od osude, žene poduzetnice traže odgovore na svoje nedoumice i podršku za svoje izazove, nesebično dijele svoja iskustva i znanje, ali i šire svoju mrežu poznanstva, ostvaruju suradnje i nalaze klijentice.

Svjesni sposobnosti i promjena koje žene unose u svijet poslovanja CZP DNŽ kontinuirano podupire žensko poduzetništvo i sve veću zastupljenost žena u hrvatskom gospodarstvu.

Tekst i slike: Ante Šunjić

 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi