Grad i okolica

Uskrsni doručak na rivi privukao veliki broj Pločana

I ove godine je tradicionalna manifestacija Uskrsni doručak na rivi privukla veliki broj Pločana i njihovih gostiju, piše Dubrovački vjesnik.

Uskrsni doručak organizira Udruženje obrtnika Ploča, a posjetitelj mogu uživati u nizu delicija koje su za njih pripremljene. Pršut, šunka, sir, kuke s jajima, razne slastice od sponzora samo su dio ponude, a deset ekipa natječe se u pripremi najboljeg crnog rižota pod budnim okom Ocjenjivačke komisije koju čine Danijel Štrbić, Ivan Temšić, Paško Šuto i Pero Jurec.

Dopredsjednik Udruženja obrtnika Ploča Goran Marković Tomak istaknuo je kako je ideja o ovoj manifestaciji došla zbog posla kojim se pločanski obrtnici bave. „Zbog prirode posla, tijekom godine često smo odvojeni od svojih obitelji. Zato smo odlučili na Uskrsni ponedjeljak organizirati ovi manifestaciju kako bi bili na okupu ne samo mi i naše obitelji, nego i naši sugrađani“.


Foto: Ploče Online

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi