Grad i okolica

UDRUGA SLATKI – održana radionica zdrave prehrane – prehrana dijabetičara

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ploče danas je održana radionica o zdravoj prehrani koja se provodi u sklopu projekta „Kvalitetnim odlukama do dobrog zdravlja“. Tema radionice koju je vodila nutricionistica Tihana Pašalić bila je prehrana dijabetičara.

„Današnje predavanje bilo je nastavak na prošlo kada smo pričali više o teorijskom dijelu, dok smo danas imali konkretne primjere, pet jednostavnih jela i njihova energetska i nutritivna vrijednost te smo istaknuli dobrobiti koje imaju za naše zdravlje, a građani su ih imali prilike i kušati nakon predavanja“ – rekla je Tihana Pašalić.

Volonterke Udruge „Slatki“ Ploče su prije radionice provele akciju mjerenja glukoze u krvi, krvnog tlaka i zasićenja periferne krvi kisikom, a prigodne čestitke upućujemo povodom 12. svibnja, Međunarodnog dana sestrinstva.


Tekst i foto: Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi