Grad i okolica

UDRUGA RADOST: Završen projekt “Osobna asistencija Radost faza III” UP.02.2.2.14.0011.

Dana 08.09.2022. održan je završni mjesečni sastanak projekta “Osobna asistencija Radost faza 3” UP.02.2.2.14.0011 financiranog iz Europskog socijalnog fonda na kojem su voditeljica i osobni asistenti evaluirali rezultate projekta. Usluge osobne asistencije su pružene za 10 korisnika u trajanju  20 mjeseci.


Zaključeno je da se projekt odvijao u skladu s planiranim aktivnostima i ciljevima te uspješno završen i da je zadovoljio očekivanja korisnika, njihovih roditelja/skrbnika i zaposlenika.

Na sastanku su osobni asistenti s predsjednicom udruge potpisali nove ugovore za pružanje osobne asistencije u prijelaznom periodu do 31.12.2022. koji će odlukom Vlade RH financirati Ministarstvo  rada mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike. Nadamo se da će uskoro  biti raspisan natječaj za nastavak financiranja iz Europskog socijalnog fonda za pružanje osobne asistencije osobama s najtežom vrstom invaliditeta Faza IV.

U subotu 10.09.2022. organiziran je zajednički ručak svih sudionika u projektu na kojem su se naši Radosni, njihovi roditelji i osobni asistenti lijepo i veselo družili. Kako smo radosni bili pogledajte u galeriji.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi