Ostalo

Udruga Radost sudjelovala na 10. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama

Dana 27.04.2019. Udruga Radost je sudjelovala na 10. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama organiziranih u okviru trogodišnjeg programa (2017.-2020.) Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pod nazivom “II_kvalitetna edukacija udruga- put u nove izazove” koji su ove godine organizirani u gradu Daruvaru kod domaćina Udruge Korak dalje Daruvar.

Važno je napomenuti da je ove godine je sudjelovalo rekordnih 25 udruga iz cijele Hrvatske. Ekipa Udruge Radost je s ponosom predstavljala Grad Ploče u svih 6 disciplina te su pokazali pravi pločanski sportski duh i vratili se doma s medaljama.

“Sudjelovanje korisnika udruge Radost na ovom kao i drugim susretima i druženjima je veoma važan za uključivanje naših korisnika u društvo te smo od srca zahvalni našem Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča što nam je kao istinski prijatelj i partner Udruge Radost omogućio prijevoz gradskim kombijem i time nam pružio važnu podršku.


Želimo naglasiti da su naše sudjelovanje na sportskim susretima također omogućili i naši sugrađani svojim donacijama na Dječijim Baćinskim maškarama te na priredbi Zaplešimo za Radost. Od srca hvala Baćinskim maškarama i Plesnom studiju Touch na prijateljstvu i potpori!

Također zahvaljujemo Marino Radaljac, vozaču gradskog kombija na ugodnoj, profesionalnoj vožnji te velikom srcu i pažnji prema našim radosnim sportašima Stanki, Steli, Juri i Kiki” – rekli su u Udruzi Radost.

Tekst i foto: Udruga Radost