Grad i okolica

UDRUGA RADOST – Održana 7. kreativna radionica za tate i djecu

U petak 14. travnja u Udruzi Radost održana je 7. kreativna radionica za tate i djecu. Na radionici su sudjelovala četvorica očeva sa svojih četvero mališana. Zajedno s nositeljicom aktivnosti su izrađivali bubamare i livadu te naučili nešto više o bubamarama tijekom izrade. Osim toga, kao i obično, igrali su društvene igre. Sve aktivnosti su bile popraćene smijehom, zajedništvom i zabavom.


Planirano je 10 kreativnih radionica koje za cilj imaju provođenje kvalitetnog vremena djece s očevima, druženje djece s vršnjacima, organiziranje igara, natjecanja, izrada kreativnih radova. Nositelj aktivnosti je Marija Ostojić, univ.bacc.praesc.educ. Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo Mariji, nositeljici aktivnosti, tatama i djeci na trudu i odazivu te se veselimo daljnjim radionicama i nastavku aktivnosti.

Tekst i foto: Udruga Radost

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi