Grad i okolica

Udruga mladih Nova Ploče organizira posjet FESB-u

U sklopu projekta STEM Centar Ploče organiziramo posjet FESB-u, našim partnerima i mentorima na projektu. Upoznati će nas sa novostima iz svijeta STEM-a; vozilima na obnovljive izvore energije, primjerima korištenja hibridnih modula obnovljive energije vjetar-sunce, mikrokontrolorima i STEM elektronikom.

Aktivnosti su financirane iz Europskog socijalnog fonda tako da su sve aktivnosti besplatne.

Jednodnevni kamp za učenike namijenjen je osnovnoškolskom uzrastu pa se mole roditelji da prijave zainteresiranu djecu isključivo putem maila stem.centar.ploce@gmail.com.


Broj djece je ograničen, a prednost će imati djeca koja nisu bila na prošlim izletima ukoliko bude veći broj prijava. U prijavnom mailu svakako navedite ime i prezime djeteta, dob te kontakt broj roditelja.

Polazak je u subotu 25. ožujka 2023. u 07:00 sati ispred „Robne kuće“ u Pločama a povratak se očekuje u poslijepodnevnim satima.

Udruga mladih Nova Ploče

Foto: Wikipedia

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi