Ostalo

Učenici osnovne škole u Kominu pohađat će online nastavu

OBAVIJEST IZ O.Š.”IVO DUGANDŽIĆ MIŠIĆ” KOMIN

Prenosimo obavijest sa stranice Kominske kronike:

Poštovani roditelji i dragi učenici,


iako učenici predmetne nastave (5.-8. razred) nisu prvi kontakt oboljele osobe od Covida-19 , epidemiolog dr. Igor Piskač donio je odluku da učenici predmetne nastave od ponedjeljka pohađaju nastavu online. Nadalje, epidemiolog je naglasio iako učenici nisu prvi kontakt oboljele osobe i iako se prvi kontakt pridržavo svih epidemioloških mjera, da učenici trebaju biti u samoizolaciji do testiranja prvog kontakta oboljele osobe.

Epidemiolog je naglasio kako učitelji i drugi djelatnici škole ne trebaju ići u samoizolaciju, obzirom da su se pridržavali svih epidemioloških mjera.

Učenici razredne nastave nastavljaju s pohađanjem nastave, sukladno uputi epidemiologa, po ustaljenom rasporedu od 8,30 sati. Kontaktirali smo i predsjednika Stožera Dubrovačko – neretvanske županije koji nam je kazao da poštujemo mjere epidemiologa. Iako su učenici drugi kontakt i mi ćemo se pridržavati uputa epidemiologa.

Kontaktirali smo i Stožer Dubrovačko- neretvanske županije, konkretno predsjednika gosp. Joška Cebala. Dobili smo odgovor da se pridržavamo uputa epidemiologa koji procjenjuje situaciju. S tim u vezi mi ćemo poštivati upute, iako u našoj ustanovi nema oboljelih od Covida -19.

Molimo naše učenike i roditelja da se pridržavaju uputa i zahvaljujemo na razumijevanju – piše u priopćenju Kominskih kronika.

Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi