Grad i okolica

UBGP: Prikupljanje pomoći za stanovnike u poplavama pogođenim područjima Slavonije

Udruga Branitelja Grada Ploča organizira prikupljanje humanitarne pomoći za stradale u poplavama. Pozivaju se svi branitelji i građani dobre volje da se sukladno svojim mogućnostima pridruže akciji, te svoje donacije dostave u prostorije Udruge (Vladimira Nazora 27) od utorka 20. do petka 23. svibnja 2014. u vremenu od 9,00 do 12,00 sati i od 19,00 do 21,00 sat.


Ujedno se obavještavaju sve ustanove, organizacije i udruge, koje su se aktivirale u prikupljanju humanitarne pomoći, da prikupljenu pomoć mogu dostaviti na ugrožena područja sa prijevozom koji organizira Udruga branitelja Grada Ploča.

Pored prikupljanja i prijevoza humanitarne pomoći članovi Udruge branitelja Grada Ploča volontirati će u sanaciji poplavljenih područja, te pozivaju sve branitelje i ostale građane koji su spremni pridružiti se, a do sada se nisu prijavili, da se prijave u Udrugu branitelja Grada Ploča.

ubgp.ploce.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi