Ostalo

U SUBOTU U PARKIĆU NA RIVI: Obilježimo Europski dan logopedije

Dragi naši,

S veseljem vas pozivamo da nam se pridružite u obilježavanju Europskog dana logopedije. Svi smo mi jedna zajednica i vjerujemo da imamo isti cilj, bolju kvalitetu života u zajedništvu. Promoviramo ljubav, razumijevanje i prihvaćanje. Potrudili smo se upoznati vas s raznim djelovanjem logopedije te pružiti širu sliku o tome kome je sve logoped potreban,iz kojih razloga i kada. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja te da zajedno s vama razbijamo mitove te ograničenja, a stvaramo prilike, mogućnosti te riješavamo izazove. Nadamo se da ce vam biti zabavno i poučno.

Nećemo vam sada puno otkrivati, no sigurni smo da znate da je logoped stručnjak koji se bavi govornim teškoćama, poremećajima, no jeste li znali da je logopedovo područje djelovanja još mnogo šire? Logopedija se bavi prevencijom, otkrivanjem, (re)habilitacijom, dijagnostikom poremećaja kominikacije, jezika, govora, glasa, hranjenja, gutanja i sisanja.


Jeste li znali da logoped radi sa svim dobnim skupinama, logoped može biti potreban tek rođenoj bebi, a isto tako može raditi i sa starijom populacijom, dakle logoped je stručnjak koji radi sa ljudima u svakoj životnoj dobi.

Ni to nije sve, zato nas razveselite vašim dolaskom i saznajte više.

Logoped je timski igrač i upravo vas pozivamo da budete dio našeg tima i da zajedno naučimo razvojne i stečene teškoće gledati kao izazove koje ćemo nastojati zajedno premostiti te da glasno kažemo da teškoća ne mora i biti ograničenje!

Iskoristile bismo i ovu priliku da se još jednom zahvalimo Gradu Ploče i Udruzi Radost što su nam omogućili realizaciju naših ideja te što s nama dijele isti cilj, omogućiti svakome kvalitetan život te stvoriti priliku da baš svatko ima pravo ostvariti svoj maksimalan potencijal. Još jednom veliko hvala!

Mag.log.Tomislava Knežević

Mag.log. Marija Mustapić

Bacc.log. Mia Mikulić