Grad i okolica

U Poduzetničkom inkubatoru Ploče održana radionica za buduće poduzetnike

U namjeri pokretanja vlastitog poslovanja morate imati hrabrosti zakoračiti van zone sigurnosti i preuzeti odgovornost, ali i biti spremni na stalno učenje i usavršavanje.

Brojni su izazovi s kojima se susreću budući poduzetnici, a Centar za poduzetništvo im svojim radom pokušava olakšati i uputiti ih na pravi smjer. Ovaj put smo u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) educirali buduće poduzetnike u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Predstavnici Centra, Marija Grgurinović Bebić i Marko Stanić podijelili su informacije i savjete iz sfere poduzetništva, prvenstveno vezane za pokretanje poslovanja, dostupne edukacije, aktualne natječaje za bespovratna sredstva i poduzetničke kreditne linije.


Aktivne mjere zapošljavanja je detaljno objasnio predstavnik HZZ-a Maro Čerkić. Kako ispuniti poslovni plan, kako koncizno predstaviti svoju ideju da i drugi vide njezin smisao i održivost? Što možemo očekivati ukoliko se mjera odobri, te koje su nam obaveze u tom slučaju?

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Tekst i foto: Centar za poduzetništvo DNŽ

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi