Grad i okolica

U pločanskoj srednjoj školi održano Županijsko natjecanje iz informatike

Županijsko natjecanje INFOKUP 2023.

U petak, 17. veljače u pločanskoj srednjoj školi je održano Županijsko natjecanje iz informatike za učenike osnovnih i srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije.

Natjecateljske kategorije su bile : LOGO, ALGORITMI OŠ, DIGITALNE KOMPETENCIJE OŠ, OSNOVE INFORMATIKE OŠ, OSNOVE INFORMATIKE SŠ I RAZVOJ SOFTVERA OŠ.


Na natjecanjima je sudjelovalo oko 70 učenika, a pripremalo ih je i pratilo dvadesetak njihovih nastavnica i nastavnika mentora. Tijek natjecanja je bio višesatni, učenici su vrlo zainteresirano pristupili svojim zadatcima i istoga dana je bila i objava rezultata.

Zadovoljni smo provedbom natjecanja i natjecateljskom atmosferom koja je cijeloga dana bila vidljiva u našim školskim prostorima. Nadamo se da su se naši gosti osjećali dobro. Trudili smo se biti dobri domaćini. Naši učenici su ostvarili sljedeće razultate i to u kategoriji Osnove informatike.

Gimnazija:

TREĆE mjesto: Nina Burđelez, 2.d, mentorica Tina Cvijanović

Strukovne škole:

PRVO mjesto: Željko Deak, 4.e, mentorica Marija Selak Bilušić i

DRUGO mjesto: Danijel Filipović, 3.e, mentor Ante Veža.

Čestitamo učenicima i mentorima!

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi