Grad i okolica

U Pločama održan sastanak Centra za poduzetništvo i obrtničkih udruženja Metkovića i Ploča

Jučer je u Pločama održan sastanak Centra za poduzetništvo i obrtničkih udruženja Metkovića i Ploča s ciljem jačanja međusobne suradnje, kako bi udruženo pružili potrebnu pomoć obrtnicima i onima koji to žele postati, javljaju iz Centra za poduzetništvo DNŽ.


Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije prepoznala je napore Centra za poduzetništvo u edukaciji poduzetnika te dugogodišnje iskustvo u savjetovanju i usmjeravanju poduzetnika prema uspješnijem i financijski održivijem poslovanju. Ovom susretu je krajnji cilj da kroz jačanje institucionalne suradnje poduzetnici s područja doline Neretve dobiju što konkretniju podršku kako bi se posljedično ojačala poduzetnička klima i omogućile jednake prilike svim poduzetnicima.

Centar za poduzetništvo već na području doline Neretve aktivno radi na tim ciljevima, kroz organizaciju mnogobrojnih edukativnih predavanja i interaktivnih radionica, a savjetodavne usluge dostupne su u Poduzetničkom inkubatoru Ploče, kao i putem e-maila ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr ili telefona 099/212-9765.

Foto: Centar za poduzetništvo DNŽ

 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi