Ostalo

U Pločama obilježen Međunarodni dan planina

U organizaciji EUROPE DIRECT centra Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog planinarskog društva Grabovica Ploče u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Pločama, održana je edukativna radionica povodom obilježavanja Međunarodnog dana planina.

S ciljevima i aktivnostima EUROPE DIRECT centra Dubrovačko-neretvanske županije sudionike je upoznala Petra Popović, nakon čega je okupljene pozdravila predsjednica HPD Grabovica Ploče Matea Pirjevac.

Članovi planinarskog društva multimedijalnim predavanjima predstavili su aktivnosti i izlete, projekt Speleorogotin, kao i o održivi turizam u planinama, uz zaključak okupljenih o nužnom kontinuiranom podizanju svijesti o važnosti planina, te razvoju planinskih resursa.


Na radionici su sudjelovali predstavnici Regionalne agencije DUNEA, koja vodi centar EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije i članovi HPD Grabovica Ploče.

Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi