Grad i okolica

U Osnovnoj školi održano predavanje “Kvalitetnim odlukama do dobrog zdravlja”

Jučer je u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Ploče započelo predavanje nutricionista na temu “Kvalitetnim odlukama do dobrog zdravlja”.

Grad Ploče zaprimio je Odluku o financiranju projekta „Kvalitetnim odlukama do dobrog zdravlja“ UP.02.2.1.08.0209., od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, kao Posredničkog tijela razine 1.

Sredstva su odobrena u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza II.


Nositelj projekta je Grad Ploče u partnerstvu sa Udrugom dijabetičara „Slatki“ Ploče.

Cilj projekta je podizanje svijesti građana grada Ploča o važnosti zdrave i pravilne prehrane te vježbanja u svrhu prevencije nastanka kroničnih oboljenja kao što je dijabetes te drugih kroničnih nezaraznih bolesti. Ujedno, projektom se želi ukazati potreba i važnost za prevenciju razvoja dodatnih raznih oboljenja kod osoba kod kojih je jedan oblik oboljenja već nastupio.

Danas u emisiji Gradski radar na Radio Pločama u 10:10h možete poslušati predavačicu Tihanu te Ivana Jerkovića predstavnika Grada Ploča.

Tekst i foto: Eleonora Doboš/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi