Grad i okolica

U Osnovnoj školi gostuju predavači iz Centra za odgoj i obrazovanje „Goljak“

Dana 8.5.2014. pod pokroviteljstvom Agencije za odgoj i obrazovanje u Osnovnoj školi gostuju predavači iz Centra za odgoj i obrazovanje „Goljak“ iz Zagreba. Djelatnost Centra za odgoj i obrazovanje „Goljak“ obuhvaća odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece i mladeži s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima.

Predavači: mr. sc. Mara Kovačić, prof. defektolog, Vesna Kovač Čarmak, prof. defektolog i Tanja Dejanović Šagadin, prof. psihologije za učitelje i stručne suradnike naše skole održat će predavanja na temu „Podrška školovanju učenika s motoričkim poteškoćama“, „Vizualne teškoće kod učenika s oštećenjem središnjeg živčanog sustava“ te „Radni stres – osobitosti rada s učenicima s teškoćama u razvoju“.

U sklopu predavanja za učitelje i stručne suradnike predviđeno je i savjetovanje za roditelje djece s motoričkim poteškoćama. Kako pomoći djeci s poteškoćama u razvijanju socijalnih vještina i kompentecija, kako im pomoći prevladati mnogobrojne poteškoće u životu te kako se nositi sa stresom samo su dio pitanja na koja će vam predavači pokušati dati odgovor.


Savjetovanje za roditelje odvijat će se u školi u razdoblju od 14 do 16 sati. Pozivamo sve zainteresirane roditelje da nam se pridruže i iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Zbog učinkovitije organizacije molimo zainteresirane da se jave na broj mobitela 091 508 12 71.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi