Ostalo

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Što sve sprema Ronald Braus?

ronald braus

Emisija koja je gledatelje prikovala za male ekrane, ‘Tvoje lice zvuči poznato’, približila je hrvatske zvijezde publici, na malo drugačiji, inovativan način. A kako svoje sudjelovanje u ovom projektu ispričao nam je Ronald Braus.

Zašto ste se odlučili sudjelovati u Tvoje lice zvuči poznato?
Pa odlučio sam se za sudjelovanje u ovom showu prije svega jer je kod nas prvi put i jer volim testirati samog sebe. Format je vrlo zanimljiv i dobro je prošao u drugim državama pa me ponukalo da se i ja odvažim.

Mislite li da su takve emisije dobre?
Naravno da jesu…Mislim da ljudima treba zabave , a ova emisija je daje i na pretek. Sama gledanost koja je zbilja ogromna je i dokaz da su ljudi željni takvog formata.


Je li izazov transformirati se iz tjedna u tjedan u likove koji inače nisu iz vaše domene?
To i je najveća fora. Naročito meni kao opernom pjevaču opterećenom postavljenim pjevanjem. Mislio sam da ne mogu u tjedan dana postati Indira ili Robbie, no, evo, uspio sam. Cak sam shvatio i da nisam tako spor u učenju pjesama kao sto sam mislio.

Koga bi ste voljeli interpretirati, a do sada vam se nije pružila prilika u ovoj emisiji?
E to je dobro pitanje…ni sam ne znam …Možda Terezu Kesoviju…Tu bih se lijepo zabavljao …..:)

Kako ste se, po vlastitpom sudu snašli u ovom obliku zabavne emisije?
Pa za sada dosta dobro…Ima boljih i lošijih trenutaka i transformacija ali u tome i je car emisije. Nešto ti bolje sjedne a nešto manje dobro….

I što publika koja gleda emisiju može očekivati od vas u nadolazećim emisijama?
Predlažem da publika samo uživa u svima nama jer vjerujte mi, bit ce iznenadjenja…Trudit ću se bit zabavan, opušten i doprijet do srca gledatelja (ako već nisam) U ostalom, i nama je prilično zabavno u cijeloj ovoj priči. Stekli smo nova prijateljstva i vjerujem da ćemo se i ubuduće družiti. A tko zna kakav će projekt još isplivati 🙂

Tekst: portaloko.hr
Foto: PR

 

Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi