Ostalo

Turistička zajednica Grada Ploča podijelila 1200 boca vode putnicima u trajektnoj luci

Nakon upozorenja Meteoalarma za subotu 4.8.  i nedjelju 5.8. o iznimno vrućim danima te o činjenici da je subota dan kad dolazi do smjene gostiju pri čemu se stvaraju kolone na trajektnoj liniji Ploče – Trpanj, TZG Ploča poduzela je korake da donekle ublaži čekanje u redu za trajekt velikog broja putnika.

Prema preporuci Meteoalarma: “ PODUZMITE MJERE, očekuju se ekstremno visoke temperature. Zaštitite sebe, djecu i starije.“ Turistička zajednica je uz pomoć volontera poklonila 0,5 l vode svakom putniku te po jednu kartu Ploča po vozilu. Turisti su bili izuzuzetno ugodno iznenađeni. Nakon što su pogledali kartu imali su i pregršt pitanja o Pločama i okolici pa se nadamo da će neki od putnika na slijedećem putovanju izabrati Ploče kao krajnju destinaciju.


TZG Ploča ovim putem zahvaljuje svima koji su pomogli da se ostvari  akcija  lokalne zajednice kroz volonterizam. Realizaciji projekta pomogli su volonteri Anja Krilić, Iva Krilić, Mislav Erak, Udruženje obrtnika Grada Ploča te djelatnici Mesne industrije „Pivac“ Ploče, koji su nesebično ustupili svoj prostor za hlađenje 1200 kom boca vode za putnike.