Grad i okolica

Trodnevni izlet u organizaciji Crvenog križa Ploče

Povodom 10 godina djelovanja Kluba 60+ “Mladi u duši” pri Crvenom križu Ploče organiziran je trodnevni izlet uz potporu Grada Ploča, županije Dubrovačko-neretvanske, ATT-a te samih članova.


Članovi su posjetili grad Ogulin, gdje su ih dočekali ravnateljica GDCK Ogulin, volonteri te članovi Dnevnog boravka za starije. Pokazali su im svoj lijepi grad i njegove znamenitosti te su organizirali druženje u lovačkoj kući, na čemu im se članovi kluba 60+ “Mladi u duši” zahvaljuju od srca!

Ovaj izlet imao je i humanitaran karakter, članovi su posjetili Dom za nezbrinutu djecu u Zagrebu. Slatkiši i igračke koje su im darovali nisu ništa prema njihovim zagrljajima i kratkom druženju punom emocija. Nakon toga je organiziran posjet novootvorenom centru Nikole Tesle.

Kamačnik je podsjetio članove Kluba koliko prirodnih ljepota ima u našoj domovini Hrvatskoj, na koje moramo biti ponosni i čuvati ih!

Tekst i fotografije: Crveni križ Ploče

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi