Ostalo

Treće kolo kvizaške lige u crvenoj skupini – Izvješće

U trećem kolu kvizaške lige u crvenoj skupini trijumfirala je ekipa Barbari 7, koji su osvojili ukupno 119 bodova, dok su Niprije zauzele drugo mjesto sa 3 boda manje.

U vizualama su Barbari 7 imali čak 10 točnih, te 8 pjesama (isto kao i Niprije) te osvojili 28 bodova, i taj dio se pokazao ključan za konačnu pobjedu. U vizualama se tražio grad Podgorica, pjevačica Miley Cirus, biljka Ariš te graf kvadratne funkcije, dok se u glazbenom dijelu tražio Johnny Wakelin, Amy MacDonald, Animatori i Free.

U ABC pitalicama fantastičan rezultat 15/20 upisala je ekipa Daj pivu, a Bongu bevandu, dok su u glazbenom dijelu ponovo izjednačeni sa 16/20 bili Niprije i Barbari 7. Trebalo je znati da je Max Alleghri dijelio svlačionicu s Bakom u Pescari, da Bono Vox ima BiH putovnicu te da je Navratilova osvojila 9 Wimbledona. U glazbenom dijelu slušalo se Luis Fonija, Azru, The Knack, ali i Nesanicu Nikole Koje.


U zadnjem dijelu svjedočili smo potpunoj dominaciji ekipe Pivopije Company koji su znali odgovor na 16 od 20 pitanja, dok su glazbu najbolje znali No pasaran! sa 15 izvođača.

Barbari 7 su ovom pobjedom upisali 50 bodova na svom kontu, a zaradili su i glavnu tjednu nagradu u obliku bona od 100 kn u piceriji Bacchus, te dvije ture pića u CB Mare. Niprije su kao drugi dobili turu pića, a turu su zaradili i Romi iz podzemlja kao predzadnji.