Ostalo

TRAJEKT Na snagu stupa zimski red plovidbe

Na trajektnim linijama koji plove na relacijama luka Ploče, Trpanj, Dominče, Orebić, Sobra i Prapratno na snazi je počeo zimski red plovidbe koji će spomenute luke povezivati i do četiri puta dnevno.

Na trajektnoj liniji Ploče – Trpanj na snazi je zimski red plovidbe po kojem trajekt Mljet riječke Jadrolinije ta dva mjesta preko Neretvanskog kanala povezuje četiri puta dnevno. Na prvu vožnju iz Ploča isplovljava u 5 sati i 30 minuta, a na posljednju u 19 sati i 30 minuta, dok iz Trpnja na prvu vožnju polazi u 6 sati i 45 minuta, a na posljednju u 21 sat.

Do promjene reda plovidbe došlo je i na trajektnoj vezi Dominče – Orebić na kojoj trajekt sada plovi 14 puta dnevno. Također i na liniji Sobra – Prapratno s četiri dnevne plovidbe. Na prvu iz Sobre polazi u 6, a na posljednju u 19 sati, a iz uvale Prapratno na prvu vožnju u 7, a na posljednju u 20 sati i 30 minuta.


hrt.hr

Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi